Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Spadłęm na psy co Robić?!

Gymat

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Jak w temacie "Spadłem na Psy". Nie mam kasy mam 65lv skile na m2 i 100kk , nie mam broni ale mam dobre eq(Oprucz broni). Chce jakoś zarobić ale nie wiem jak.... Musze miec na KU. I uzbierać na broń. Dt odpada bo mnie loga. Jaki inny sposób?? .(Kompa mogę mieć włączonego ile chce)

Opublikowano

No to najlepiej zrob nowe konto na innym mejlu 30 lvl i na FB na ryby ;) Da się dużo zarobić.. Kupisz sobie jakąś broń i potem na metki i dropić Kamole

Members | ProUser | Gold Member

Opublikowano

Uważam, że FB jest dobrą opcją, ew. dropek bo na tym levelu niewiele zrobisz bez kasy i broni. Jaka klasa?

/warned

Pomogłem Ci? Napisałem fajny post? Kliknij Lubie To.
lew4.png

Opublikowano

On napisał że ma dobre eq tylko broni nie ma, wiec zarób kasy na fb kup sobie broń i na metki ; )

Members | ProUser | Gold Member

Opublikowano

http://www.mpcforum.pl/topic/526699-tutorialspis-poradnikow-na-zarabianie-yang-metin2/

Spis poradników na zarabianie.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Nowa postać 35 + boj oraz metki 35 w m2.

FishBot na nowej postaci od 30.

Metiny bitwy, nowa postać, zbyt łatwy sposób; d

Prawda, jest oddechem sumienia.
Opublikowano

Jak już Pisałem mam 100kk A na Syriuszu to moge już magneta+8 Kupić więc metki? Kamole po 6kk , aura 8kk ;D Nie zbyt opłacalne?

Opublikowano

N sam początek polataj po m1 pobij metki z gównianym eq aż się dorobisz kasy na +4 eq i dalej sobie graj główną powolutku.

tumblrmv8l.gif

Members | ProUser | PostmakerPostwriter | Wojownik Duszy

Opublikowano

zrób dropa 15lvl bodego

kup za te 100kk jakieś eq +7-+9

i możesz chodzić na metiny w m1 i dropić w m3

możesz również zrobić 30lvl na fb

pomogłem? daj LAJKA

171_927997_229850387226167_3694117.jpg

Pomocnik
Opublikowano

Moze bys powiedzial jaka klasa postaci grasz... jezeli grasz bodziakiem czy WP to polecam kupic nimfe +6 z kd potwora +3 i lec na metki 75 lvl do lasu. Dobrze by bylo gdybys sb zalatwil do tego jakiegos buffa, wtedy metki by dosyc szybko lecialy. :)

wolf-of-wall-street-leonardo-dicaprio-sl

Odwiedziłem Hades jak Achilles i znów wracam
nie mam słabych punktów bo mnie zanurzyli w adidasach

Pomocnik
Opublikowano

Jak grasz mentalem to hmm.. do 100kk kup jakas parte, hmm... bufka masz za maly lvl, pozatym nie masz kasy zeby wziasc slub :/ Wez moze jakas znajoma popros zeby ci pobufala. Mentalem jak mowisz ze reszte eq masz w miare dobra to idz na metki mordu na ognista. Jak dropniesz tak ze 2 kamole przeznacz je na pierscionki zareczynowe. Podexp bufa do 40 i wez slub, wtedy juz bedziesz samodzielny i bedziesz mogl sam latac na te metki. Metki mordu ubija sie znacznie szybciej niz te metki w lesie. Mysle ze pomoglem :)

wolf-of-wall-street-leonardo-dicaprio-sl

Odwiedziłem Hades jak Achilles i znów wracam
nie mam słabych punktów bo mnie zanurzyli w adidasach

Opublikowano

Myslę Nad Takim sposobem : Sprzedać Tarcze Zbroje Helm to bedę miał 450kk za to kupie Ku do duchowe walniecie i silne do g. W Czasie wbijania KU Zarobie na żyłach , Kup taniej sprzedaj Drożej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...